Diensten

Maak jij je zorgen? Misschien is een gesprek genoeg.

Op de website info trauma vind je informatie over stressreacties en verwerken. In opvang vind je informatie over opvang en tips hoe met de gevolgen van een trauma om kunt gaan. In therapie vindt je informatie over behandeling van een stress stoornis. Bij trauma test vind je een vragenlijstje over klachten die je kunt hebben. Bij spoedopvang vind je het telefoonnummer van de traumapsychologen van PTS | posttraumaservice.

Onze diensten

Info Trauma

Informeer jezelf over de normale stress reacties na een traumatisch incident. Hier vind je de normale stress reacties die iedereen zou kunnen hebben na een traumatisch incident.

Opvang

We maken onderscheid tussen opvang en behandeling. Onder opvang vind je praktische tips voor leidinggevenden van Justitie. Maar ook tips om voor jezelf te zorgen na een incident en tips om beter voor een ander te zorgen zoals, je collega, partner, vriend of vriendin.

Wat is een PTSS?

Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), wat is dat? De term PTSS is de laatste jaren ingeburgerd en wordt te pas en te onpas gebruikt, alsof je na elk indringende incident dat je meemaakt PTSS zal ontwikkelen. Gelukkig is dat niet zo…

Trauma test

Als er veel vragen zijn die je met ja beantwoordt in het trauma vragenlijstje, wees dan niet bang om hulp te vragen. Maak jij je zorgen? Misschien is een gesprek genoeg.

Spoed opvang 24H

06-22234431 bij crisis of spoed: de psychologen van PTS|posttraumaservice.
Contact

Stel je vraag aan Info Trauma